Fit Arrangement Extra maakt sporten voor iedereen toegankelijk!
Selecteer een pagina

Sport, spel & bewegen

Met extra aandacht!

Sport, spel
& bewegen

Met extra aandacht!

Over ons

Soms merk je dat je lichamelijk of geestelijk niet helemaal mee kunt komen met reguliere sporten. Voor deze doelgroep is Fit Arrangement Extra. Wij bieden gevarieerde lessen aan in Emmeloord, waarbij je meer persoonlijke begeleiding krijgt dan in een reguliere les. Zodat ook jij in beweging kunt komen op een manier die voor jou prettig is!

Fit Arrangement Extra is onderdeel van Fit Arrangement.

Extra persoonlijke begeleiding
Jij bepaalt je eigen grenzen en tempo
Op een gezellige manier in beweging komen
Samen fit worden

Samen in beweging

Voor volwassenen

Dit is een les voor volwassenen die lichamelijk niet mee kunnen komen in reguliere lessen. Een les waarbij we verschillende sporten beoefenen, zoals basketbal, volleybal, hockey, voetbal, enz. We doen dit in groepsverband en daarbij is het belangrijk dat jij je lijf leert kennen en ervaart waar jou grenzen liggen. Bij deze les staan er altijd stoelen aan de zijkant, zodat mensen een rust momentje kunnen pakken als dit nodig is.
Wij begeleiden hier ook in.

Samen in beweging geven wij op dinsdag om 15:30u aan de Lijsterbesstraat 28 in Emmeloord.

Dans en sport

Voor volwassenen

Dit is een les voor volwassenen die graag willen dansen maar het lastig vinden om mee te doen in een reguliere les. Bijvoorbeeld omdat de groep te groot is, ze meer uitleg nodig hebben, ze anders niet het uiterste uit hun lichaam kunnen halen etc. Dit is een les waarbij we muziek aan hebben en met de deelnemers heerlijk gaan bewegen op muziek.
Door de extra begeleiding die we inzetten kunnen we iedereen op zijn of haar niveau uitdagen.

Dans en sport geven wij op
donderdag om 19:00u
aan de Peppelrode in Emmeloord.

Tarieven

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om in beweging te komen en daarom vragen we voor het volgen van 1 uur les per week slechts een bedrag van €20,56 per maand.
Heb je twee gratis proeflessen gevolgd en wil jij je definitief inschrijven? Dat kan via onderstaande knop.